Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

20 minute fogfehérítő

Ár:
1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)
Cikkszám: TX-412
Várható szállítás: 2021. június 25.
Szállítási díj: 1.190 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Professzionális és Gyors Fogfehérítés Otthon, UV Fénytechnológiával. Ki ne álmodott volna már hófehér fogakról és ragyogó “hollywood-i” mosolyról? Nos, ez már nem álom többé! Az amerikai tudósok által kifejlesztett White Light segítségével fogsorod néhány perc alatt újra ragyogó, hófehér lehet, kíméletes módon! A Dental White fénytechnológia gyorsan és kíméletesen oldja le a fogakról az évek alatt lerakodott makacs – kávé, tea, cola, cigaretta okozta – elszíneződéseket. A PH-semleges fehérítő gél nem káros a fogínyre, a fogzománcot nem károsítja és nincs semmilyen mellékhatása. Rendszeres használat esetén a fehéredés várható mértéke akár 6-8 árnyalat is lehet!

Leírás és Paraméterek

Professzionális és Gyors Fogfehérítés Otthon, UV Fénytechnológiával. Ki ne álmodott volna már hófehér fogakról és ragyogó “hollywood-i” mosolyról? Nos, ez már nem álom többé! Az amerikai tudósok által kifejlesztett White Light segítségével fogsorod néhány perc alatt újra ragyogó, hófehér lehet, kíméletes módon! A Dental White fénytechnológia gyorsan és kíméletesen oldja le a fogakról az évek alatt lerakodott makacs – kávé, tea, cola, cigaretta okozta – elszíneződéseket. A PH-semleges fehérítő gél nem káros a fogínyre, a fogzománcot nem károsítja és nincs semmilyen mellékhatása. Rendszeres használat esetén a fehéredés várható mértéke akár 6-8 árnyalat is lehet! A csomag tartalma kb 40 – 50 kezelésre elégséges.

Szett tartalma:
1db Light Transmitter ionizáló lámpa
2 tubus fehérítő zselé
1 szilikon fogsín

​TOVÁBBI TUDNIVALÓK​

A Dental White használata nagyon gyors és egyszerű:
Az eljárás során egy – a fogsorhoz tökéletesen illeszkedő – ún. műanyag sínt egyenletesen be kell vonni a készletben található fehérítő zselével, majd azt a szájba helyezve a készüléket be kell kapcsolni.
A készülék 10 perc után automatikusan kikapcsol (ez az átlagos hatóidő). De természetesen tovább is lehet használni, ha intenzívebb és gyorsabb eredményt szeretnénk elérni.
A kezelés során a zselé hatóanyagát a szintén a készlethez tartozó – kék színű UV fényt kibocsátó – lámpa fénye aktiválja.
A zselé hatóanyaga kölcsönhatásba lép a fogsorra lerakódott, elszíneződést okozó anyagokkal, és a fogzománc, ill. a fogíny károsítása nélkül kíméletesen leoldja azokat.