Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Elektromos Szúnyogcsapda LED-es éjszakai világítással

Ár:
6.890 Ft (5.425 Ft + ÁFA)
Cikkszám: NAL-026
Várható szállítás: 2020. október 05.
Szállítási díj: 1.090 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Elektromos Szúnyogcsapda LED-es éjszakai világítással - toptermekek.hu -

Leírás és Paraméterek

Elektromos Szúnyogcsapda LED-es éjszakai világítással - toptermekek.hu - Közeleg a jó idő, így ismét szembe kell néznünk az éjszakánként bekövetkező szúnyog invázióval! Látatlanul csapnak le, és csak az éjszaka közepén hallatják a hangjukat. Azonban TE légy garantált biztonságban. Óvd meg magad az irritáló viszketéstől, és az általuk hordozott veszélyektől. Aludj jól és mélyen a legnagyobb „Invázió” közepette is.

Már mindannyiunk szenvedtünk a szúnyogcsípésekkel járó fádalommal. Amikor az éjszaka közepén egy szűnni nem akaró viszkető érzésre ébredtünk fel! Ezt követően a visszaalvás szinte lehetetlen feladat volt. Szüntesd meg ezt a kellemetlen szituációt egy életre, az Elektromos szúnyogcsapda éjszakai LED lámpa segítségével. Garantáltan megszünteti a szúnyog veszélyt az otthonodban, és távol tartja a kártevőket a családodtól!

A tavasz beköszöntével megszaporodik a szúnyogok száma, ezért elkerülhetetlen hogy bekerüljenek az otthonodba. Azonban a kütyünk garantált védelmet biztosít, hogyne kelljen erre a fájó érzésre felébredned.

Mindezen túl a kütyü megjelenése olyan Designos, hogy tökéletesen beillik a szobád bármely pontjába. Tökéletes szobadekorációnak is, nem fog feltűnni senkinek sem, hogy az egy szúnyogcsapda. A kütyü éjszakai LED fénye mellett kellemesen és nyugodtan lehet aludni, amely jóleső és kellemes hangulatot biztosít a koromsötét szobádba.

Hasznos tudnivalók:

A kütyü a már tökéletesen működő USB technológiával működik. A szúnyogcsapda magához vonzza a kártevőket és ezt követően nem ereszti el őket. Miután a közelébe kerültek és bekerültek az áramlásba, amelyet a kütyü gerjeszt, ezt rögtön önmagába szippantja a rovarokat. Ahonnan lehetetlen kimenekülni. Az itt összegyűjtött elhullott kártevőket egy mozdulattal eltávolíthatod. A könnyed nyugodt alvás egy lépésre áll tőled, még a legnagyobb szúnyoginvázió közepette is!


Az Elektromos Szúnyogcsapda LED-es éjszakai világítással tulajdonságai:

- Fénye: LED világítás
- Mérete: 12 cm x 21,5 cm
- Töltés: USB kábelen keresztül
- A tisztítása könnyed, a kártevőket 1 mozdulattal eltávolíthatod
- Design-os megjelenése, tökéletesen beleillik az otthonodba
Mit rejt a termék doboza?

- 1 db Elektromos Szúnyogcsapdát LED-es éjszakai világítással