Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Érintés nélküli infravörös hőmérő / hő érzékelő, testi hőmérséklet mérő, lázmérő

Ár:
25.390 Ft (19.992 Ft + ÁFA)
Cikkszám: TB-001
Várható szállítás: 2021. június 22.
Szállítási díj: 1.190 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Az érintés nélküli infravörös hő érzékelő egy olyan hőmérő, amely az emberi homlokra irányítva infravörös technológiával képes megállapítani az emberi test hőmérsékletét.
Használat közben tartsa a hőmérőt a kívánt céleszközre, nyomja meg a mérő gombot és 1 másodpercen belül olvassa le az értéket a kijelzőről.

Leírás és Paraméterek

Érintés nélküli infravörös hőmérő / hő érzékelő.

Az érintés nélküli infravörös hő érzékelő egy olyan hőmérő, amely az emberi homlokra irányítva infravörös technológiával képes megállapítani az emberi test hőmérsékletét.
Használat közben tartsa a hőmérőt a kívánt céleszközre, nyomja meg a mérő gombot és 1 másodpercen belül olvassa le az értéket a kijelzőről.

A használathoz javasolt optimális környezeti tényezők:

- hőmérséklet: 10 C – 40 C
- relatív páratartalom: <= 85%
- légnyomás: 70kPa – 106 kPa

A TERMÉK SZÍNE ZÖLD.

Beállítások:
Az eszköznek 4 funkciós beállítási lehetősége van:
1. Hőmérséklet mértékegysége
2. Hőmérsékleti pont figyelmeztető
3. Hőmérséklet kiegyenlítő és mérő mód
4. Hangbeállítások 

A hőmérsékletmérő mód a MODE SWITCH KEY gombbal állítható, míg a többi beállítást a BEÁLLÍTÁS menüben módosíthatjuk.
1. Hőmérséklet mértékegysége F1:Nyomja meg és tartsa nyomva 2 másodpercig a „SET” gombot. A F1 felirat fog megjelenni a kijelzőn és a Celsius ikon lesz látható. Nyomja meg a „-„ gombot, hogy FAHRENHEIT mértékegységre váltson és nyomja meg a „+” gombot a hőmérséklet beállításához. 


2. Hőmérsékleti pont figyelmeztető F2: Nyomja meg a „SET” gombot és tartsa lenyomva 2 másodpercig, amíg megjelenik az F1 a kijelzőn. Nyomja meg 1x a „SET” gombot, hogy belépjen az F2 beállítási menübe. Az eszközön előre be tudja állítani azt a hőmérsékletet, amelynek detektálása esetén az eszköz hangjelzéssel figyelmeztet az előre beállított hőmérséklet elérése esetén. A „+” és a „-„gombokkal 0,1 C (0,1 F) egységnyivel tudja változtatni a kívánt beállítási paramétert. Az alapértelmezett riasztási hőmérséklet 38 C (100,4 F).


3. Hőmérséklet kiegyenlítő és mérő mód F3:
Nyomja meg a „SET” gombot és tartsa lenyomva 2 másodpercig, amíg megjelenik az F1 a kijelzőn. Nyomja meg 2x a „SET” gombot, hogy belépjen az F3 beállítási menübe. Ezt követően használja a „+” és a „-„ gombokat, amelyekkel növelheti és csökkentheti a hőmérsékleti különbségeket 0,1 C-kal (0,1 F). Évszakváltásnál és környezetváltozásnál szükséges az eszköz felülvizsgálata.

4. Hang ki/be F4:
Nyomja meg a „SET” gombot és tartsa lenyomva 2 másodpercig, amíg megjelenik az F1 a kijelzőn. Nyomja meg 3x a „SET” gombot, hogy belépjen az F4 beállítási menübe. Használja a „+” gombot a hang ki- és bekapcsolásához. A kívánt beállítások elvégzését követően mentse el a beállításokat. A félbehagyott beállítási folyamatok során megadott értékek nem kerülnek automatikusan mentésre.

Használata:
„Standby” üzemmódban az eszköz kijelzője nem mutat semmit. „Standby” módban nyomja meg az „ON” gombot és az LCD kijelző felvillan 2 másodpercre. A háttérvilágítás bekapcsol, a hangjelző sípolni fog egy rövid ideig, majd a kijelzőn megjelenik az utoljára mért hőmérsékleti eredmény és a kijelző háttérszíne a mutatott érték szerinti színre vált. Az eszköz ezt követően automatikusan a hőmérséklet mérő módba vált. Nyomja meg a „SET” gombot, hogy kiválassza a megmérni kívánt objektumot: testhőmérséklet, tárgy hőmérséklet vagy környezeti hőmérséklet. Nyomja meg egyszer az „ON” gombot és az eszköz megkezdi a kiválasztott objektum hőmérsékletének mérését. 1 másodpercen belül az eszköz a megfelelő hangjelzéssel megjeleníti a mért hőmérsékletet az LCD kijelzőn továbbá a kijelző háttérszíne is a mért eredmény szerinti színre vált.