Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kreatív oktatójáték gyerekeknek

Ár:
13.890 Ft (10.937 Ft + ÁFA)
Cikkszám: TKU-035
Várható szállítás: 2021. április 21.
Szállítási díj: 1.090 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Többféle lehetőséget kínál a gyerekek játékos oktatásához. Élvezetesebbé teszi a matematika tanulását. Környezetbarát, nem mérgező anyagból készült.

Leírás és Paraméterek

Alapvető matematikai műveletek elvégzése
A termék használatával csemetéd gyakorolhatja az összeadást, a kivonást, a szorzást és az osztást. Erre a tábla felső, illetve jobb részén van lehetősége. A felső részben egymás mellé írva fejtheti meg a végeredményt, míg a jobb sarokban, az iskolában tanítottakhoz hasonlóan, egymás alá írva.

Emellett különböző számolórudakat is tartalmaz a csomag, amelyek segítségével új szemszögből, színes formában és kézzelfoghatóan javíthatja gyermeked számolási képességét.

Digitális és analóg óra leolvasása
Ha gyermeked még csak most kezdi kapizsgálni az óra leolvasásának menetét, akkor ez a játék tökéletes gyakorlást biztosít számára. Aranyos, csigafigurás analóg órájának egy kisgyerek sem fog tudni ellenállni.

Rajzolás
Az oktatódoboz a számolótáblát megfordítva egy rajztáblát is magában foglal, illetve ahhoz szükséges 3 db színes krétát és egy táblatörlőt is. Ezek segítségével lurkód kiélheti kreativitását.

A Kreatív oktatójáték tulajdonságai:
Anyag: fa
Méret: 31.8 x 18.4 x 4.2 cm
Oktatáshoz segédeszköz: számkártyák + számolórudak
Rajzoláshoz segédeszköz: rajztábla+ 3 db kréta + táblatörlő