Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kutyariasztó, ultrahangos kutyariasztó készülék

Ár:
3.700 Ft (2.913 Ft + ÁFA)
Cikkszám: TT-402
Várható szállítás: 2019. június 05.
Szállítási díj: 1.090 Ft
Elérhetőség: Szállítás alatt
Kutyariasztó, ultrahangos kutyariasztó készülék - toptermekek.hu -

Olyan frekvencián működik a készülék, melyet te már nem hallasz, viszont a kutyák még igen. Zseblámpaként is használhatod. Ha túrázni indulsz, vidd magaddal ezt az eszközt.

Leírás és Paraméterek

Kutyariasztó, ultrahangos kutyariasztó készülék - toptermekek.hu -

Te is félsz a harapós kutyáktól? Az ultrahangos kutyariasztó készülék könnyen használható harapós kutyák elriasztására, illetve kiváló segédeszköz kutyakiképzéshez is.

Olyan frekvencián működik a készülék, melyet te már nem hallasz, viszont a kutyák még igen. Zseblámpaként is használhatod. Ha túrázni indulsz, vidd magaddal ezt az eszközt.

Hasznos tudnivalók:

Kutyariasztó használata:

A készüléket használhatod zseblámpaként is, ekkor a kapcsolót told első állásba (Light), majd tartsd nyomva a készüléken található „ On” feliratú gombot.

Ha kutyakiképző funkcióban kívánod használni a kutyariasztót, akkor told a kapcsolót középső állásba (Train), fordítsd a készüléket a kutya irányába, majd nyomd meg az „On” gombot.

Ha kutyariasztó funkcióban kívánod használni a készüléket, akkor told a kapcsolót hátsó állásba (Chaser), fordítsd a készüléket a kutya irányába, majd nyomd meg az „On” feliratú gombot.

Figyelem!

A készüléketkutyariasztásra csak akkor alkalmazd, ha a kutya támadó szándékkal elindul feléd. A folyamatot megszakítva, szakaszosan kell használni a készüléket a támadás elhárítására.

A kutyariasztó használata nem jelent 100%-os garanciát arra, hogy egy támadó kutyát biztosan meg lehet vele fékezni.

Ezzel az eszközzel az átlagos kutyákat valóban el lehet tántorítani a támadó szándéktól, meg lehet futamítani, s még a nagyon vad, agresszív kutyákat is legalább időleges megtorpanásra lehet késztetni.

Azonban azokra a kutyákra, amelyek ugyan ugatnak, de támadni nem áll szándékukban, hanem pl. csak egy kerítés mögül a területüket védik, legtöbbször csak minimális hatással van. A saját kutyára pedig gyakorlatilag semmilyen hatással sincs, ugyanis a jószág nem lépett fel támadólag, s azt sem gondolja, hogy a gazdája bántani szeretné őt. Ilyenkor általában annyit tapasztalhatunk, hogy a kutya behúzza fülét-farkát, mozgása lelassul, s legfeljebb csak arrébb somfordál. Fontos még megjegyezni, hogy a süket, illetve nagyothalló kutyák ellen az ultrahangos kutyariasztó gyakorlatilag hasznavehetetlen, ugyanis a kutya egyszerűen nem képes meghallani azt az őt irritáló, magas frekvenciájú hangot, amelyet a kutyariasztó készülék kibocsájt.

A kutyariasztó tulajdonságai:

Mérete: 130 x 40 x 22 mm
Súlya: 98 gramm
Frekvencia: 25KHz
Tápellátás: 9V elem (az elem nem tartozék)
Kb. 10m hatótáv
Ledes világítás (lámpa) éjszakai használatra.
Ulrahangos kutyakiképző funkció (világító ledekkel).
Ultrahangos kutyariasztó funkció (villogó ledekkel).

Mit rejt a termék doboza?

1 db Ultrahangos kutyariasztó készülék