Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tornádó Etetőhajó, egy tárolós, Zöld 300m, 1.2kg teherbírás

Ár:
33.990 Ft (26.764 Ft + ÁFA)
Cikkszám: TT-668
Várható szállítás: 2021. március 17.
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Szállítás alatt

A hivatásos halászat már régóta fejlett technikai megoldásokat alkalmaz a halászatra, amelyeknek nincs jelentős hatása a környezetre. Csali hajónk tökéletes kiegészítő a magánhorgászathoz, garantáltan hatékony és rendkívül pontos takarmány-szállítás a lehető leggyorsabb módon.

Leírás és Paraméterek

 

Paraméterek:
Maximális távolság: 300m
Az adagolótartály maximális terhelése: 1200g
Tápegység csónak: 5200mAh 3,7 V (mellékelve)
Tápegység távirányító: 6LR61 9V (mellékelve)
Tápegység jelzőfény: 3x LR1130 1,5 V-os elem (mellékelve)
Méretek hajó antennával (L / W / H): 22×43.5×46.5cm
Súlykészlet: 1,06kg
Súly a csomagolással együtt: 1,35 kg
Beleértve
Csali hajó
Akkumulátor 5200mAh 3,7 V
4,2 V 500 mA töltő
2 bója
2 hajtócsavar
2 hajtócsavar fedele
Távirányító
Köpenyek – szalag a távirányításhoz
9 V-os akkumulátor
Jelzőfény
3 elem LR1130 1,5 V

Leírás:
NAGY TÁROLÓTARTÁLY – Távirányítású, két hajtócsavarral és a stabilizáló bójukkal ellátott takarmánycsőnk erős rugós mechanizmussal rendelkezik. Ezzel a legfeljebb 1,2 kg súlyú tartály nagyon könnyen hátra dobható. Szállítás után a rozsdamentes acél tartályt vissza lehet hajtani az eredeti helyzetbe és újratölteni.

TÁVVEZÉRLÉS – A csónakot a mellékelt távirányítóval vezéreljük, ez lehetővé teszi a hajó 300 méteres sugarú körben történő irányítását.

MŰSZAKI ADATOK – Súlykészlet: 1,06kg; Súly a csomagolással együtt: 1,35 kg; Maximális terhelés → tartály: 1200g; A szállítás részét képezi: csónak, akkumulátor 5200mAh 3,7 V, töltő 4,2 V 500 mA, 2 stabilizáló bója, 2 meghajtó csavar, 2 meghajtó csavar fedél, távirányító, nyakszíj a távirányításhoz, akkumulátor 9 V, jelzőfény, 3 LR1130 akkumulátorok 1.5V.

STABILIZÁLÓ Boják – A bóják a hajó mindkét oldalára felszerelhetők, ezáltal növelve a stabilitást és lehetővé téve a takarmány biztonságos szállítását rendeltetési helyére a vízen.

ÉJSZAKAI ALKALMAZHATÓSÁGA – Praktikus csalihajónk éjjel vagy kora reggel is használható, a kicsi, de feltűnő jelzőfény a hajó helyzetét mutatja. Ily módon biztonságosan vezérelhető a bankhoz, miután a takarmányt felborították.

 

A hivatásos halászat már régóta fejlett technikai megoldásokat alkalmaz a halászatra, amelyeknek nincs jelentős hatása a környezetre. Csali hajónk tökéletes kiegészítő a magánhorgászathoz, garantáltan hatékony és rendkívül pontos takarmány-szállítás a lehető leggyorsabb módon.

A tisztán elektronikus hajtású hajónk 2 hajtócsavarral rendelkezik, és akár 1,2 kg-os takarmánymennyiséget is szállíthat és szállíthat. További stabilizáló bóják mindkét oldalon gondtalan vízvezetést eredményeznek. Még kicsi, akár 10 cm magas hullámok sem árthatnak a hajónak. A tetején lévő rozsdamentes acél tartályt úgy igazították meg, hogy ne kerüljön víz a takarmányra. A csali nagyobb távolságokon is szállítható.

A hajót a távirányítón lévő gomb megnyomásával indíthatjuk el. Az áramellátás a készlethez tartozó akkumulátorról származik, amely tartalmaz egy töltőt az akkumulátor feltöltéséhez. A hajó hátulján található diódák jelzik az akkumulátor töltöttségi állapotát, így az akkumulátor töltöttségi szintjét bármikor ellenőrizni lehet. Ez megakadályozza, hogy alacsony akkumulátorral használja a hajót, ez megakadályozza a hajókat, amelyek a vízen maradtak és nem tudnak visszamenni a partra.

A vezérlés egy egyszerű kézi távirányítón keresztül működik, amely összecsukható teleszkópos antennával rendelkezik és akár 300 méteres távolságot képes generálni. A távirányító praktikus hevedere lehetővé teszi, hogy a vezérlőt a nyaka körül lógja.

A két meghajtócsavart mindkét kar külön-külön irányítja, a kart előre vagy hátra változtatva, megváltozik a csavarok forgásiránya, és így a hajó előre vagy hátra halad. Egy görbe nagyon egyszerűen elkészíthető, ha az egyik kart kissé erőteljesebben nyomjuk meg, a másikot pedig kissé gyengébben ugyanabba az irányba. A rugó mechanizmus elengedését az adagoláshoz az alábbiak szerint aktiváljuk: Nyomjuk meg egyszerre mindkét kart ellentétes irányba – balra fel / jobbra lefelé vagy fordítva.

A készlet speciális csavarvédőket is tartalmaz, amelyeket opcionálisan be lehet szerelni (ezeket vízálló ragasztóval vagy szilikonnal kell rögzíteni, nem tartozék). Ez megakadályozza, hogy a vízinövények becsapódjanak a csavarokba, eltömődjenek vagy megsérüljenek. A csalihajó elülső oldalán egy jelzőfény található, így a hajó éjjel vagy kora reggel is használható. Az akkumulátorral működtetett LED tartozék az elemekhez.

Használat után a hajót teljesen ki kell üríteni és meg kell tisztítani. A csónakban összegyűjtött víz egy speciális dugóval leüríthető